notarisdossier laptop

Drie varianten

Voor ieder notariskantoor een passend notarieel softwarepakket


Neem contact op

Efficiënt en klantgericht

Notarisdossier staat voor een andere manier van werken. Flexibel, gebruiksvriendelijk, intuïtief en vooral efficiënt en klantgericht. Het klantproces staat in Notarisdossier centraal. De communicatie met de klant wordt maximaal ondersteund. Alle stappen binnen het totale proces van 'prospect' naar 'klant' naar 'relatie' worden ondersteund en zijn te monitoren.

Efficiënt werken

Efficiënt werken betekent veelvoorkomende handelingen slim automatiseren. Starten met een overzicht van alle recente dossiers is handig bij de dossieradministratie. Belangrijke gegevens van de klant worden samengevat en in één keer in beeld gebracht. Takenlijsten zorgen voor ondersteuning van het werkproces. Werken met sjablonen biedt een gestandaardiseerde basisset waarop maatwerk aanpassingen te maken zijn.

Klantgericht werken

In Notarisdossier staat communicatie met klanten centraal. Klanten waarderen het om op de hoogte gehouden te worden. Relevante informatie en interessante thema's zorgen voor betrokkenheid bij het kantoor.

Klantgericht werken betekent het meenemen van de klant, zowel tijdens een dossiervoering als daaromheen. Offertesjablonen zorgen voor een professionele en snelle manier van eerste contact leggen met potentiële klanten. E-mailsjablonen helpen om frequent verstuurde berichten met één druk op de knop te verzenden. Met filters in de Relatiebeheermodule kunnen makkelijk interessante doelgroepen geselecteerd worden om deze van relevante informatie te voorzien.

clientkaart

Welk pakket kiest u?


Onderdeel Modules Online suite Pro
Cliënten
Dossiers
Objecten
Declaraties en nota's
Offertes
Tijdschrijven
Relatiebeheer
Nieuwsbrieven
Vragenlijsten
Online dossier
Managementoverzichten
Modellen & updates
KIK akten
Royementen
BRP, KvK, Vis
CIR, CCBR
CDR
DiginBFT*
Koppeling Twinfield
Integratie ID scanners
SEPA betalingen
VoIP integratie
Kadasternota's inlezen
Complete conversie
Koppeling met uw pakket
(Van Brug, Qu-bis & Assyst)
n.v.t.


Voor ieder Notariskantoor is er een passende oplossing. Er zijn drie mogelijkheden: Losse modules, de Online suite en het complete notariële softwarepakket Pro.

Losse modules

U kunt uw bestaande softwarepakket uitbreiden met Notarisdossiers modules. Met een handige koppeling worden de belangrijkste gegevens gesynchroniseerd. In de tabel links vindt u welke onderdelen van Notarisdossier als losse module beschikbaar zijn.

Online suite

Dit pakket bevat alle beschikbare losse modules en extra managementinformatie. U gebruikt uw bestaande notariële softwarepakket voor het aanleggen van dossiers en het maken van akten. Notarisdossier gebruikt u onder andere voor de communicatie met uw klanten en andere partijen.

Compleet notarieel pakket: Pro

Werken zonder compromissen. Notarisdossier pro bevat alle functionaliteit die u als modern notariskantoor nodig heeft. U kunt gebruik maken van geavanceerde koppelingen met bijvoorbeeld de Keesing ID scanner, VoIP telefonie en veel meer.

Samen sterk

Notarisdossier is en blijft in ontwikkeling in samenwerking met notariskantoren. Het is gemaakt om het totale klant- en dossierproces efficiënt te ondersteunen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er een link tussen de praktijk en de softwareontwikkeling is. Zowel op strategisch als op operationeel niveau vindt er regelmatig uitwisseling plaats.