Nieuwe module workflow

Het is eindelijk zover. Na hard werken, brainstormen en testen met onze klanten is onze nieuwste module Workflow in gebruik!

Taken
Workflow heeft een grote toegevoegde waarde in het proces op een notariskantoor en geeft in één oogopslag overzicht over de voortgang van alle dossiers. Het toont alle taken per dossier die moeten gebeuren. Taken kunnen een deadline hebben waar je naartoe werkt. Een taak wordt altijd aan een medewerker gekoppeld zodat taken niet vergeten worden. Na het afronden van een taak vink je de taak af zodat de status van het dossier up-to-date blijft.

Instellingen
Workflow is door ieder kantoor te gebruiken. Een standaard set wordt ingesteld waarna je als kantoor persoonlijke instellingen kan toevoegen.

Review
Een van onze testkantoren was De Rivieren Notarissen in Andel, Werkendam en Dussen.
Hun quote over Workflow: “Cliënt, behandelaar, collega’s en management, allen hebben met Workflow zicht op de zaak: wat is er al gedaan, wanneer volgt welke volgende stap en wat hebben wij nog voor ons. Hoe transparant is dat? Iedereen blij!

Wil je meer weten? Neem contact op via info@dirict.nl of vraag een demo aan via de knop bovenaan deze pagina.