Draag een klant aan en krijg een iPad!

Notarisdossier werkt in de cloud, wat betekent dat je overal en op elk apparaat kan werken. Ideaal om de week even snel voor te bereiden op de iPad. Het is ook mogelijk te passeren met een tablet, het overzicht van alle gegevens vind je in het systeem en het enige wat je nog hoeft te printen zijn de akten en afschriften!

Digitaal werken is niet alleen de toekomst, het is het heden. Een van de voordelen van digitaal werken is dat je minder hoeft te printen. Een passeerafspraak voorbereiden kan namelijk digitaal door naar het overzicht van alle recherches per dossier te gaan in plaats van alles te printen. Even snel de iPad erbij pakken en je kan door naar je volgende afspraak! Draag een klant aan en krijg een iPad van ons zodat jij kan ervaren hoe makkelijk digitaal werken is!

Ons referentenprogramma heeft hier alles mee te maken. Namelijk; als je een klant aanbrengt krijg je een iPad zodat je digitaal kan werken met onze software op de iPad!

Vertel iedereen over onze software en wie weet komen we binnenkort bij jou een iPad brengen!

Wil je meer weten of ken je een kantoor dat met Notarisdossier wil starten? Neem contact met ons op via marleen@dirict.nl of 030 8200 993.