Jacky Vernimmen zet nieuwe stap

Na meer dan 10 jaar is het tijd voor iets nieuws.
Hierbij willen we je laten weten dat Jacky Vernimmen per 1 januari 2021 stopt als Business Unit Manager van Dirict.

Jacky:
“De afgelopen 10 jaar heb ik een mooie en inspirerende tijd bij Dirict gehad. Het is een bijzondere periode geweest waarin we veel hebben bereikt. Nu is het tijd geworden voor mij om een ander avontuur aan te gaan. Vanaf 1 januari ga ik voor mezelf beginnen en zal ik niet langer werkzaam zijn bij Dirict. Via LinkedIn houd ik iedereen die dat wil op de hoogte van mijn nieuwe uitdaging in het ‘groen’.

Graag wil ik iedereen bedanken voor alle leuke gesprekken en contacten, deze zal ik altijd blijven koesteren. Ik wens jullie allemaal, en mijn collega’s bij Dirict in het bijzonder, heel veel succes en plezier de komende jaren.

Voor nu fijne feestdagen en een gezond 2021!”

Wie neemt het stokje over?
Vanaf januari 2021 is Niels Radstake de Business Unit Manager van Dirict. Alle commerciële zaken worden overgenomen door Marleen Achterstraat-Hooijer.

Wij wensen Jacky heel veel succes met haar nieuwe uitdaging en bedanken haar voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren!