Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Back-up Customer Support Van Brug Software 

4 Aug, 2021

Zoals velen van jullie weten, werken wij nauw samen met het team van Van Brug Software. Denk bijvoorbeeld aan onze Offertemodule die zij in hun software aanbieden. Ook delen we een aantal collega’s en trekken we samen op in overleg- en ontwikkelmomenten bij functionaliteiten die nodig zijn voor wet- en regelgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat je gebruik moet maken van elkaars krachten in plaats van steeds het wiel opnieuw uit te vinden.

Omdat we vanuit beide organisaties precies weten hoe de dagelijkse praktijk bij jullie op kantoor werkt, gaan we op dagen waarop ons supportteam afwezig is een beroep doen op het supportteam van Van Brug Software. Dit geldt tijdens onze trainingsdagen of teamuitjes. Op zulke momenten zit het team van Van Brug Software klaar om spoedvragen waar mogelijk te beantwoorden en jullie weer op weg te helpen. En dat werkt prettig!

Komende vrijdag 6 augustus zijn wij afwezig

We gaan direct gebruik maken van deze samenwerking. Aanstaande vrijdag zijn wij in verband met een teamuitje afwezig. De collega’s van Customer Care van Van Brug Software staan dan voor jullie klaar voor spoedvragen. Zij zijn bereikbaar van 8.30 tot 17.00 op telefoonnummer 085 202 0307.

Heb je geen spoedvraag? Je kan ook een e-mail met je vraag sturen naar ondersteuning@dirict.nl, deze pakken we dan maandag 9 augustus op.

Slim werken doen we samen