Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

dlb notaris start met Notarisdossier

27 Aug, 2020

Afgelopen maandag 24 augustus 2020, is dlb notaris gestart met het gebruik van Notarisdossier. Met de overstap wil dlb notaris klantgerichter en efficiënter werken. In het nieuwe Online Dossier heeft onze cliënt inzicht in zijn of haar dossier(s). Ook makelaars, adviseurs en andere verwijzers krijgen toegang tot dossiers waar zij bij betrokken zijn. Zo hebben zij altijd een actueel overzicht van de dossiers die op dat moment bij ons kantoor lopen.

mr. Patricia van de Sande-Harrison, kandidaat-notaris bij dlb notaris, zegt over de samenwerking: “Met Notarisdossier kunnen wij onze cliënten vanaf vandaag een digitale kluis aanbieden om gegevens zoals inlogcodes, pincodes en documenten te bewaren: één code voor alles. Verder kunnen wij binnen dit platform digitale diensten aanleveren zoals de Digitale Erfenis en de Digitale Identiteit.”

Samen gaan we voor een fijne samenwerking en Notarisdossier verwelkomt het team van dlb notaris van harte! dlb notaris is een notariskantoor met tien medewerkers, gevestigd in Bergen op Zoom. Het kantoor staat sinds begin 2020 onder leiding van notaris mr. Karen Haanstra. Klantgerichtheid, kwaliteit, objectiviteit en vertrouwen zijn de elementen waar de cliënt op mag rekenen bij dlb notaris.