Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Even voorstellen: onze nieuwe collega Kari

10 Jun, 2022

Per 1 april is onze nieuwe collega Kari begonnen op marketing en communicatie. Kari schrijft, ontwerpt, bedenkt en communiceert intern en extern via onze verschillende kanalen.

“Als Marketing- & Communicatieprofessional houd ik me bezig met vrijwel alles wat er intern en extern gecommuniceerd wordt. Het is een brede functie waarin ik me bezighoud met onder andere het opstellen van teksten, het ontwerpen van materialen, communicatie rondom evenementen en positionering via onze verschillende kanalen. Door de variatie binnen deze functie is elke dag en zelfs elk uur weer anders. Daar haal ik ook mijn energie en passie uit: veel verschillende soorten werkzaamheden binnen één functie, waarin ik op creatief vlak kan denken en doen!

In mijn vrije tijd volleybal ik graag en doe ik vrijwilligerswerk binnen verschillende organisaties. Daarnaast snowboard ik in de winterperiode en hou ik ervan om lekker te eten en drinken met vrienden en familie.”

We zijn erg blij met Kari haar komst!