Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Even voorstellen: onze nieuwe collega Xezal

7 Feb, 2022

Sinds 1 januari is onze nieuwe collega Xezal Ercan begonnen op de customer care. Xezal helpt bestaande klanten met hun vragen en ontfermt zich over nieuwe klanten. Xezal stelt zich voor:

“Als customer care- en projectmedewerker draag ik zorg voor de optimale klantenbeleving. Ik hou me dagelijks bezig met support, het co√∂rdineren van nieuwe projecten en de begeleiding van nieuwe klanten bij de overstap naar Notarisdossier. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het werk gevarieerd, leuk en uitdagend.
Klantenrelaties opbouwen, coördineren en tevreden klanten geven mij energie en inspiratie.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om uit eten te gaan een boek te lezen of een leuke film te kijken. Ook reis ik graag en bezoek ik regelmatig een ijshockeywedstrijd..”

Wij zijn erg blij met Xezal haar komst!