Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Even voorstellen: onze nieuwe collega’s Mark, Thomas en Otto!

26 Oct, 2022

In september en oktober hebben wij drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Maak hier kennis met Mark, Thomas en Otto! Je kunt hen altijd terugvinden op de ‘onze mensen‘-pagina.

Mark

Als software developer is het mijn taak om Notarisdossier te blijven vernieuwen, verbeteren en uit te breiden. Ik leer elke dag weer iets nieuws, dit verwerk ik dan weer in Notarisdossier. Daarnaast zorg ik ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid verbetert en dat de beveiliging hoog blijft.

In mijn vrije tijd ga ik graag ergens uit eten, wat drinken of een activiteit doen met vrienden/familie.

Thomas

Mijn taak als software developer is om de gebruiksvriendelijkheid van Notarisdossier hoog te blijven houden. Daarnaast zorg ik ervoor dat het design ervan aantrekkelijk is. Ook werk ik aan de verbetering van de toegankelijkheid en zorg ik dat Notarisdossier te allen tijde up-to-date blijft.

In mijn vrije tijd korfbal ik graag, hou ik ervan om een serie of film te kijken, muziek te luisteren en met vrienden af te spreken om een game te spelen.

Otto

Ik ben verantwoordelijk voor de productvisie en roadmap van Notarisdossier. Als product manager weeg ik de verschillende belangen tegen elkaar af om tot een duidelijke koers voor ons product te komen. Daarbij ga ik liefst af op objectieve data gecombineerd met directe gebruikersfeedback. Hierbij helpen zowel mijn juridische achtergrond als eerdere productmanagementervaring. Ik ben altijd benieuwd naar ervaringen met Notarisdossier, en maak graag tijd om deze te bespreken.