Eenvoudige uitwisseling door integraties

 • Gebruiksvriendelijk
 • Veilig
 • Online

 • Gebruiksvriendelijk
 • Veilig
 • Online
Notarisdossier kleurenbalk

Integraties zorgen voor minder fouten.
Overtypen hoeft niet meer.

Ketenintegraties

Gegevens wil je zo makkelijk mogelijk binnenhalen en verwerken. Door onze koppelingen met Kadaster, KvK, CIR, CCBR, ECH, Compliance, VIS, CTR, Doc-Direkt, Office 365, PowerBI, Twinfield, telefonie en PWF diensten worden gegevens efficiënt gevonden en op meerdere plekken gebruikt

Ook is een API-koppeling beschikbaar waarmee je zelf systemen aan Notarisdossier kan koppelen, hiermee breid je je systemen uit met wat jouw kantoor nodig heeft.

Anyplace, anywhere, anytime

Notarisdossier is een webapplicatie, dat betekent online software dat in de cloud staat. De software wordt via een webbrowser gebruikt, dit kan vanaf iedere locatie en vanaf ieder apparaat. Door de techniek die gebruikt wordt, werkt Notarisdossier op thin clients, laptops en tablets, zowel op Mac als op PC.

payt-logo_square

Payt debiteurenbeheer

Payt automatiseert het debiteurenbeheer met slimme cloud software. Snellere betalingen, meer overzicht en ruimte voor persoonlijk contact. Daarnaast biedt Payt voorfinanciering aan van openstaande declaraties, handige overzichten en automatische herinneringen van openstaande declaraties. 
 
knb-logo_square

Basis Registratie Personen (BRP)

Automatisch een nieuwe cliëntkaart toevoegen aan de kaartenbak op basis van de gegevens uit het Burger Registratie Persoonsgegevens (voorheen bekend als de GBA). Van bestaande cliënten zijn de gegevens te updaten met gegevens uit de BRP.

kvk-logo

Kamer van Koophandel

Een rechtspersoon kan automatisch aangemaakt worden op basis van een KVK-uittreksel via CompanyInfo. Het uittreksel wordt opgeslagen bij het bijbehorende dossier en/of rechtspersoon. Alle recherches kunnen ingepland worden. Onderstaande gegevens komen mee:

 • bestuurders
 • aandeelhouders
 • commissarissen
 • maten
 • functionarissen
 • vice-voorzitters
 • datum faillissement met extra waarschuwing
 • datum staking, opheffing, ontbinding, enz.
PowerBI

PowerBI

PowerBI helpt organisaties met eigen compleet geautomatiseerde rapportages die leiden tot betere inzichten en daardoor tot betere beslissingen. De operationele gegevens uit Notarisdossier worden gecombineerd met de financiële gegevens uit Twinfield.

kadaster-logo_square

Kadaster koppeling

De koppeling met het Kadaster zorgt voor directe inzages op het gebied van kadastrale, hypothecaire en rechthebbende informatie. De slimme recherches kunnen ingepland worden voor de her- en narecherche. Resultaten worden automatisch opgeslagen en vergeleken.

de-rechtspraak-logo_squareXS

Centraal Curatele en Bewindregister en Insolventieregister (CCBR en CIR)

Notarisdossier bevat een integratie met de CIR en CCBR registers van de Rechtspraak. Deze koppeling biedt de mogelijkheid om recherches te plannen, zodat bij het aanleggen van een dossier slechts eenmaal gekozen hoeft te worden wanneer de voor-, na- en her-recherches uitgevoerd moeten worden.

one-drive-logo_squareXS

OneDrive

Notarisdossier heeft een koppeling met OneDrive. Zo kunnen gebruikers vanuit Notarisdossier de bijbehorende documenten van een dossier direct benaderen. Ook kun je dat via de vertrouwde route van de OneDrive verkenner. 

Twinfield-logo-fc-2015-bl

Twinfield

Er is een automatische koppeling met het boekhoudpakket Twinfield voor het doorboeken van nota's en declaraties. De betalingen vanuit Twinfield zijn direct inzichtelijk in Notarisdossier. Met automatisch betalen kan je via Twinfield de nota's en de Overdrachtsbelasting laten uitbetalen.

Keesing Technologies

Keesing AuthentiScan

Professionele authenticatie van paspoorten, identiteitskaarten, rijbewijzen, visa en verblijfsvergunningen. Het is gemakkelijk te gebruiken en het systeem voert een aantal volledig geautomatiseerde ID-controles uit. Het genereert een resultaat in seconden, zodat u kunt bepalen of een document echt of vals is. De gegevens worden in Notarisdossier verwerkt en er wordt automatisch een cliënt kaart aangemaakt. Een wwft-proof methode voor natuurlijke personen.

VOIP-

VoIP

VoIP-telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet. Je hebt al een internetverbinding en deze gebruik je met VoIP ook voor je telefonie. Via Notarisdossier kan je snel uitgaand bellen. Van de inkomende telefoontjes worden de gegevens van de beller inclusief lopende dossiers en cliëntkaart geopend.

logo_ECH_21

ECH

Eenvoudig digitaal communiceren met de bank zonder naar een andere applicatie te hoeven gaan. Hypothecaire inschrijvingen en aflossingen worden vanuit een koppeling met het dossier gedaan. Handig alles in 1 scherm!

bkr-logo_squareXS

Verificatie Identificatie Systeem (VIS)

Identiteitsfraude is een actueel en groeiend probleem. Met de toenemende digitalisering is een (online) identiteitsverificatie van groot maatschappelijk belang. Ook op dit gebied werkt Stichting BKR constant aan verbeterde mogelijkheden om identiteitsfraude in te dammen. Met BKR VIS (Verificatie Identificatie Systeem) delen we informatie met organisaties en overheden over de geldigheid van identiteits- en reisdocumenten. Het gaat dan om unieke nummers van gestolen, vermiste of om een andere reden ongeldig verklaarde documenten.

Weten hoe we jouw workflow kunnen optimaliseren?
Bel voor een vrijblijvende kennismaking.