Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

MAES Notaris

14 Sep, 2021

“Samen bereiken we meer dan alleen.”

Aan het woord is Geert Janssen, notaris bij MAES Notarissen. MAES notarissen is gemotiveerd om het meest klantgerichte notariskantoor van de regio Vlaardingen en omstreken te zijn. “Wij streven daarbij naar continuïteit van onze dienstverlening door op zorgvuldige wijze een wederkerig vruchtbare, harmonieuze en duurzame relatie te ontwikkelen met onze klanten. Wij begrijpen hoe waardevol het is om goed voor elkaar te zijn. Samen bereiken we meer dan alleen. Bij Notarisdossier zitten ze hetzelfde in de wedstrijd.”

“Door optimaal gebruik van state-of-the-art digitale informatie- en communicatietechnologie kunnen wij onze praktijk lean and mean voeren. Notarisdossier faciliteert ons daarbij en stelt met ons onze klanten centraal. Notarisdossier doet dat met zelf in te richten project- en risicomanagementinstrumenten. Daardoor kunnen wij efficiënt en kostenbewust werken en dat voordeel geven wij aan onze klanten mee. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de voortgang van het werkproces van een dossier met de Workflow goed in real time inzichtelijk maken voor onze klanten, voor onszelf en voor andere bij het dossier betrokkenen.”

“Daarnaast zijn wij bij MAES notarissen bereid om te delen en om te investeren. In onze relatie met onze klanten, in de samenleving, in kennisontwikkeling, kennisdeling en in technologische innovatie. Door kapitaal in onze onderneming te investeren kunnen wij onze klanten beter en voordeliger ondersteunen bij hun doelstellingen. Een groot gedeelte van onze winst vloeit dan ook terug in de onderneming en wenden wij aan voor kortingen, sponsoring, goede doelen en pro bono. Dirict maakt dat met Notarisdossier voor ons mogelijk”, aldus Geert Janssen.