Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Mathijsen & Weijs

16 Dec, 2019

Mathijsen & Weijs, een gezellig notariskantoor in Venray, is één van de eerste kantoren geweest die aansloot bij de Vereniging Internetnotariaat. Deze vereniging van notariskantoren heeft zelf software ontwikkeld om via hun websites digitaal te communiceren met klanten. In 2011 is de software overgenomen door Dirict en geïntegreerd in Notarisdossier. Mathijsen & Weijs heeft in de eerste jaren vooral gebruik gemaakt van de Offertemodule en de Relatiebeheermodule.

Wim Weijs aan het woord: “De contacten met Dirict werden steeds verder aangehaald. Toen het idee ontstond om een totaaloplossing te ontwikkelen waren wij meteen enthousiast. In het voorjaar van 2017 zijn we overgegaan van Van Brug naar Notarisdossier. Modern, mooie uitstraling en óók nog eens veilig, dat waren de eerste indrukken. Lang voordat de AVG inging waren wij er al klaar voor.”

Het kantoor noemt een paar pluspunten van het werken met Notarisdossier:
* het Online Dossier werkt heel goed, dat is voor ons een echte klantenbinder geworden
* modellen zijn makkelijk door onszelf te beheren en aan te passen
* we hebben fors bespaard op het gebruik van papier, inkt, porto en uiteraard tijd door digitaal werken.

Notarisdossier komt steeds met nieuwe dingen en dat wordt erg gewaardeerd door de medewerkers. Er was een gewenningsperiode, maar als je er eenmaal aan gewend bent dan wil je nooit meer terug!