Klant staat
centraal

Overal
bereikbaar

Persoonlijk
& vertrouwd

Onze mensen

Klant staat
centraal

Overal
bereikbaar

Persoonlijk
& vertrouwd

Onze mensen

Ons team: enthousiast en deskundig

Een team van enthousiaste collega’s staat klaar om te helpen of advies te geven. Dat doen we telefonisch, op locatie, via Teams of via Teamviewer. Altijd persoonlijk en vertrouwd. Er is geen keuzemenu maar je krijgt direct een medewerker aan de telefoon. We kennen alle kantoren en de meeste medewerkers persoonlijk.

“Dagelijks efficiënter werken en samen voorbereiden op de toekomst.”

Onze mensen

Niels Radstake

Business unit manager

06 - 1876 4104

niels@notarisdossier.nl

Als Business Unit Manager ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Notarisdossier. Het is mijn doel om onze organisatie zo in te richten dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is.

Ik krijg er energie van om slimme oplossingen voor onze klanten te bedenken en te realiseren. Door mijn technische achtergrond en de kennis van het notariaat die ik sinds de oprichting van Notarisdossier in 2009 heb opgedaan zie ik steeds nieuwe mogelijkheden om onze klanten verder te helpen: nu en in de toekomst.

Marleen Achterstraat-Hooijer

Manager customer care & sales

06 - 3807 0670

marleen@notarisdossier.nl

Ik ben verantwoordelijk voor alle commerciële zaken die betrekking hebben op ons bedrijf. Samen met mijn teams zorg ik voor zowel de optimale klantbeleving als voor het aansluiten van nieuwe klanten. Sinds 2015 werk ik bij Notarisdossier en door mijn ervaring ken ik veel best practices waarmee ik mijn team en onze klanten help en adviseer.

Mijn aanpak is persoonlijk en doelgericht, samenwerking staat voorop. Aan het eind van de dag ben ik blij als mijn teams én onze klanten dat ook zijn.

Ik geniet van koken, tuinieren en tijd doorbrengen met vrienden.

Martijn van Aalst

Software developer

030 - 8200 993

martijn@notarisdossier.nl

Sinds 2014 werk ik als ontwikkelaar bij Notarisdossier. Ik houd me vooral bezig met de grote projecten. Het uitdenken van nieuwe functionaliteit en dit samen met de klant bespreken vind ik het leukst aan mijn baan. Samen maken we Notarisdossier beter.

In mijn vrije tijd sport ik veel en ik vind het belangrijk om regelmatig met vrienden af te spreken.

Deborah Terlouw

Consultant

030 - 8200 993

deborah@notarisdossier.nl

Sinds 2018 werk ik bij Notarisdossier. Ik ben begonnen als customer care medewerker en nu ben ik consultant. Mijn diepgaande kennis van Notarisdossier helpt mij bij het trainen van nieuwe klanten, maar ook bij het optimaliseren van bestaande klanten.
Ook maak ik modellen en geef ik webinars.

In mijn vrije tijd ga ik graag gezellig wat drinken of ergens een hapje eten met vrienden maar ik houd er ook van om in de buitenlucht te zijn.

Xezal Ercan

Customer care medewerker & projectbegeleider

030 - 8200 993

xezal@notarisdossier.nl

Als customer care- en projectmedewerker draag ik zorg voor de optimale klantenbeleving. Ik hou me dagelijks bezig met support, het coördineren van nieuwe projecten en de begeleiding van nieuwe klanten bij de overstap naar Notarisdossier. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het werk gevarieerd, leuk en uitdagend.
Klantenrelaties opbouwen, coördineren en tevreden klanten geven mij energie en inspiratie.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om uit eten te gaan een boek te lezen of een leuke film te kijken. Ook reis ik graag en bezoek ik regelmatig een ijshockeywedstrijd.

Mark van Kreuningen

Software developer

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Als software developer is het mijn taak om Notarisdossier te blijven vernieuwen, verbeteren en uit te breiden. Ik leer elke dag weer iets nieuws, dit verwerk ik dan weer in Notarisdossier. Daarnaast zorg ik ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid verbetert en dat de beveiliging hoog blijft.

In mijn vrije tijd ga ik graag ergens uit eten, wat drinken of een activiteit doen met vrienden/familie.

Thomas Jacobs

Software developer

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Mijn taak als software developer is om de gebruiksvriendelijkheid van Notarisdossier hoog te blijven houden. Daarnaast zorg ik ervoor dat het design ervan aantrekkelijk is. Ook werk ik aan de verbetering van de toegankelijkheid en zorg ik dat Notarisdossier te allen tijde up-to-date blijft.

In mijn vrije tijd korfbal ik graag, hou ik ervan om een serie of film te kijken, muziek te luisteren en met vrienden af te spreken om een game te spelen.

Otto Casteleijn

Product manager

030 - 8200 993

otto@notarisdossier.nl

Ik ben verantwoordelijk voor de productvisie en roadmap van Notarisdossier. Als product manager weeg ik de verschillende belangen tegen elkaar af om tot een duidelijke koers voor ons product te komen. Daarbij ga ik liefst af op objectieve data gecombineerd met directe gebruikersfeedback. Hierbij helpen zowel mijn juridische achtergrond als eerdere productmanagementervaring. Ik ben altijd benieuwd naar ervaringen met Notarisdossier, en maak graag tijd om deze te bespreken.

Jacoline van der Linden-de Kuiper

Customer care consultant

030 - 8200 993

jacoline@notarisdossier.nl

Als customer care consultant bij Notarisdossier ondersteun, begeleid en adviseer ik de klant bij alle vragen en problemen die er zijn. Ik heb jarenlang gewerkt als kandidaat-notaris en begrijp daarom ook goed hoe het notariaat in elkaar steekt en wat er speelt in het notariaat. Daarnaast vind ik het leuk om met ICT bezig te zijn. Die combinatie van ICT en kennis van het notariaat zal ik ook intern inzetten om de klant te kunnen voorzien van een optimaal werkend systeem.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten bezig in de tuin, lees ik graag een boek of ga ik eropuit met vrienden of familie.

Sherwin Sheybani

Technisch support medewerker

030 - 8200 993

sherwin@notarisdossier.nl

Bij Notarisdossier ga ik alle technische vragen en aspecten afhandelen. Als er meer onderzoek nodig is pak ik de vraag op. Ook ga ik ondersteunen bij de technische uitrol van nieuwe functionaliteiten en begeleiden van de conversie. Ik ben de schakel tussen systeembeheer, onze klanten en Notarisdossier. Daarnaast zal ik ook de telefoon opnemen als de eerste lijn al in gesprek is.

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag.

Op zoek naar jou!

Accountmanager

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Werken bij ons betekent de vrijheid hebben om te doen wat je leuk vindt, terwijl je ook veel verantwoordelijkheden krijgt. Bijdragen hebben directe invloed op ons product én de klanttevredenheid. Maar het gaat niet alleen om het werk. We geven ook prioriteit aan persoonlijke en professionele groei.

Ben jij klaar om deel uit te maken van een team dat om jou en je toekomst geeft? Ga dan snel naar de website voor meer informatie over deze vacature: https://notarisdossier.nl/accountmanager-relatiebeheer/

Jouw naam hier?

Solliciteer!

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en lijkt werken bij Notarisdossier jou leuk? Kijk op onze vacature pagina en solliciteer!

Diana Oosterhoff

Planner

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Ik verzorg de planning van de consultants. Ik zorg dat de trainingsdagen worden gepland. Dus als je een trainingsdag afneemt neem ik contact met je op voor de datum!

Martin Vennema

Consultant

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Mijn doel is om na een werkdag de medewerkers ‘softwareslimmer’ te hebben gemaakt zodat ze nog efficiënter en plezieriger kunnen werken. Van de klantcontacten en het kunnen helpen de software beter te gebruiken krijg ik energie.

Ik heb ruim 15 jaar als klerk gewerkt en dat helpt mij bij mijn werkzaamheden als consultant. Van mijn ervaring in het notariaat heb ik bijna iedere dag nog profijt!

Dennis Brinkman

Consultant

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Ik ben een van de consultants van Notarisdossier. Samen met Deborah bezoek ik bestaande en nieuwe klanten om de software uit te leggen en het gebruik te optimaliseren. Ik werk al een aantal jaren als consultant en vind dat erg leuk om te doen. Wellicht komen we elkaar binnenkort tegen!

Erik van Dalen

Security officer

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Ik ben verantwoordelijk voor alles wat met veiligheid te maken heeft. Zo zorg ik voor de ISO certificeringen en de beveiliging in onze omgevingen. Wekelijks houd ik onze collega’s op de hoogte van eventuele veranderingen in de securitywereld en deel ik een filmpje of verhaal om hen scherp te houden.

Sandra van Nassau

Modellenbeheerder

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Ik onderhoud de hypotheekmodellen. Ik verwerk wekelijks de wijzigingen vanuit de KNB en zorg ervoor dat de modellen zo efficiënt mogelijk gebruikt worden.

Chris Nugteren

Managing director

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Ik ben eindverantwoordelijk voor Notarisdossier en Van Brug waarbij ik actief ben op zowel procesmatig als persoonlijk vlak. Ik vind het belangrijk dat ik persoonlijke aandacht heb voor alle medewerkers. Mijn doel is ons bedrijf gezond te houden maar bovenal dat collega’s doen waar ze goed in zijn. Blije medewerkers zorgt voor blije klanten en dat is waar we voor gaan.

In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken, tennissen en skiën en breng ik tijd door met mijn vriendin en zoontje.

Mariëlle Capel

HR-consultant

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Ik ben verantwoordelijk voor alles omtrent mijn collega’s: van indiensttreding tot uitdiensttreding en alles wat daar tussen zit. Ik krijg energie van blije, tevreden collega’s die op hun plek zitten en het beste uit zichzelf en daarmee ook uit Notarisdossier en onze klanten halen. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij.

In mijn vrije tijd borrel ik graag met vrienden en wandel ik regelmatig om nieuwe, mooie plekjes in Nederland te ontdekken en te genieten van de omgeving.