Klant staat
centraal

Overal
bereikbaar

Persoonlijk
& vertrouwd

Onze mensen

Klant staat
centraal

Overal
bereikbaar

Persoonlijk
& vertrouwd

Onze mensen

Ons team: enthousiast en deskundig

Een team van enthousiaste collega’s staat klaar om te helpen of advies te geven. Dat doen we telefonisch, op locatie, via Teams of via Teamviewer. Altijd persoonlijk en vertrouwd. Er is geen keuzemenu maar je krijgt direct een medewerker aan de telefoon. We kennen alle kantoren en de meeste medewerkers persoonlijk.

“Dagelijks efficiënter werken en samen voorbereiden op de toekomst.”

Onze mensen

Niels Radstake

06 1876 4104

niels@dirict.nl

Als Business Unit Manager ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Dirict. Het is mijn doel om onze organisatie zo in te richten dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is.

Ik krijg er energie van om slimme oplossingen voor onze klanten te bedenken en te realiseren. Door mijn technische achtergrond en de kennis van het notariaat die ik sinds de oprichting van Dirict in 2009 heb opgedaan zie ik steeds nieuwe mogelijkheden om onze klanten verder te helpen: nu en in de toekomst.

Marleen Achterstraat-Hooijer

06 3807 0670

marleen@dirict.nl

Bij Notarisdossier ben ik verantwoordelijk voor commerciële zaken en de afdeling customer care. Elk notariskantoor is en werkt anders en juist dat maakt mijn werk leuk. Samen met mijn collega’s en onze klanten bekijk ik hoe Notarisdossier ingezet kan worden en hoe we de samenwerking kunnen optimaliseren. Mijn aanpak is persoonlijk en doelgericht, samenwerking staat voorop. Zowel met klanten als met collega’s.

Als ik vrij ben kook ik graag uitgebreid of ben ik in de tuin te vinden.

Martijn van Aalst

030 - 8200 993

martijn@dirict.nl

Sinds 2014 werk ik als ontwikkelaar bij Dirict. Ik houd me vooral bezig met de financiële kant van Notarisdossier. Het uitdenken van nieuwe functionaliteit en dit samen met de klant bespreken vind ik het leukst aan mijn baan. Samen maken we Notarisdossier beter.

In mijn vrije tijd sport ik veel en ik vind het belangrijk om regelmatig met vrienden af te spreken.

Deborah Terlouw

030 - 8200 993

ondersteuning@dirict.nl

Bij Dirict houd ik me bezig met alle interne zaken maar ook met support. Als je ons belt krijg je vaak mij aan de telefoon. Naast het verbeteren van onze interne processen ben ik vooral bezig met onze klanten. Voordat ik bij Dirict ben gaan werken heb ik anderhalf jaar bij een ICT-bedrijf gewerkt als receptioniste.

In mijn vrije tijd ga ik graag gezellig wat drinken of ergens een hapje eten met vrienden maar ik houd er ook van om in de buitenlucht te zijn.

Jerry Kaspers

030 - 8200 993

jerry@dirict.nl

Het is mijn passie om mensen te helpen met IT zaken. Dankzij deze passie heb ik twee opleidingen afgerond en in 2018 ben ik gestart als ontwikkelaar bij Dirict. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als systeem-en netwerkbeheerder. Dankzij de kennis en ervaring die ik hiermee heb opgedaan kan ik goed schakelen tussen partijen als ontwikkelaars, consultants en de systeembeheerders om zo de processen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Mijn vrije tijd breng ik zoveel mogelijk door met mijn zoontje en ben ik veel bezig met motorrijden en dansen.

Jeroen Nieuwenhuijzen

030 - 8200 993

jeroen@dirict.nl

In 2018 mocht ik van mijn toenmalige werkgever een jaar lang in het buitenland werken en tegelijkertijd reisde ik met een internationale groep van 50 mensen. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik eraan toe was om nieuwe dingen te leren. Het is een uitdaging om Notarisdossier verder te ontwikkelen naar de behoeften van de klanten en ervoor te zorgen dat de software ook over 10 jaar nog sterk en stabiel is.

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden, ontdek ik nieuwe koffietentjes, maak ik mijn appartement weer een beetje mooier, lees en fiets ik graag en maak ik vakantieplannen.

Nicole van Dijk

030 - 8200 993

ondersteuning@dirict.nl

Binnen Dirict houd ik mij bezig met support. Voordat ik bij Dirict kwam, heb ik 18 jaar gewerkt in de financiële dienstverlening. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan met het optimaliseren van klant- en operationele processen. Bij Dirict ga ik me richten op het stroomlijnen van processen met betrekking tot onze service, door persoonlijk contact met onze klanten wil ik een optimale klantbeleving bereiken.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en ik kook graag. Ook vind ik reizen erg leuk, ik maak ieder jaar een rondreis.

Lucas Coveen

06 5151 9678

lucas@dirict.nl

Bij Dirict ben ik een van de consultants. Hierbij geef ik kantoren onder andere training en advies over hoe zij zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Ik kan goed luisteren en dat helpt om te begrijpen hoe een kantoor werkt, wat de processen zijn, waar een kantoor uiteindelijk naar toe wil en hoe ik daarbij kan helpen. Naast trainingen begeleid ik nieuwe kantoren die met onze software gaan werken. Het geeft mij energie om na een implementatietraject of trainingsdag blije gezichten te zien en te weten dat het kantoor weer een beetje “beter” kan werken.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om lekker te borrelen met vrienden. In Apeldoorn zit ik bij de vrijwillige brandweer om zo ook mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Martin Vennema

030 - 8200 993

info@dirict.nl

Ik geef als consultant trainingen en begeleid kantoren bij de soepele overstap naar Notarisdossier. Mijn doel is om na een werkdag de medewerkers ‘softwareslimmer’ te hebben gemaakt zodat ze nog efficiënter en plezieriger kunnen werken. Van de klantcontacten en het kunnen helpen de software beter te gebruiken krijg ik energie.

Na ruim 15 jaar als klerk te hebben gewerkt ben ik alweer 12,5 jaar werkzaam als consultant bij Van Brug. Van mijn ervaring in het notariaat heb ik bijna iedere dag nog profijt!

Mariëlle Capel

030 - 8200 993

info@dirict.nl

Als HR Consultant voor zowel Dirict als Van Brug ben ik verantwoordelijk voor alles omtrent mijn collega’s: van indiensttreding tot uitdiensttreding en alles wat daar tussen zit. Ik krijg energie van blije, tevreden collega’s die op hun plek zitten en het beste uit zichzelf en daarmee ook uit Dirict en onze klanten halen. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij.

In mijn vrije tijd borrel ik graag met vrienden en wandel ik regelmatig om nieuwe, mooie plekjes in Nederland te ontdekken en te genieten van de omgeving.

Marcoen Verrest

06 - 4320 0704

marcoen@dirict.nl

Als accountmanager bij Dirict ben ik verantwoordelijk voor de relaties met onze (toekomstige) klanten. Mijn doel is dat zoveel mogelijk notariskantoren onze slimme software  Notarisdossier leren kennen en gaan gebruiken.
Ik krijg energie van het helpen en adviseren van (potentiële) klanten. Klantcontact is voor mij dan ook essentieel: ik wil altijd weten wat er écht speelt om vanuit mijn nieuwsgierigheid en oprechte interesse de beste oplossing te bieden.

Na een dag werken ontspan ik het liefst door muziek te maken, te sporten, te koken, te lezen of uit eten te gaan.

Sandra van Nassau

030 - 8200 993

info@dirict.nl

Voor Dirict onderhoud ik de hypotheekmodellen. Ik verwerk wekelijks de wijzigingen vanuit de KNB en zorg ervoor dat deze zo efficiënt mogelijk gebruikt kunnen worden.

Chris Nugteren

030 - 8200 993

info@dirict.nl

Ik ben eindverantwoordelijk voor Dirict en Van Brug waarbij ik actief ben op zowel procesmatig als persoonlijk vlak. Ik vind het belangrijk dat ik persoonlijke aandacht heb voor alle medewerkers. Mijn doel is ons bedrijf gezond te houden maar bovenal dat collega’s doen waar ze goed in zijn. Blije medewerkers zorgt voor blije klanten en dat is waar we voor gaan.

In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken, tennissen en skiën en breng ik tijd door met mijn vriendin en zoontje.