Klant staat
centraal

Overal
bereikbaar

Persoonlijk
& vertrouwd

Onze mensen

Klant staat
centraal

Overal
bereikbaar

Persoonlijk
& vertrouwd

Onze mensen

Ons team: enthousiast en deskundig

Een team van enthousiaste collega’s staat klaar om te helpen of advies te geven. Dat doen we telefonisch, op locatie, via Teams of via Teamviewer. Altijd persoonlijk en vertrouwd. Er is geen keuzemenu maar je krijgt direct een medewerker aan de telefoon. We kennen alle kantoren en de meeste medewerkers persoonlijk.

“Dagelijks efficiënter werken en samen voorbereiden op de toekomst.”

Onze mensen

Niels Radstake

Business unit manager

06 - 1876 4104

niels@notarisdossier.nl

Als Business Unit Manager ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Notarisdossier. Het is mijn doel om onze organisatie zo in te richten dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is.

Ik krijg er energie van om slimme oplossingen voor onze klanten te bedenken en te realiseren. Door mijn technische achtergrond en de kennis van het notariaat die ik sinds de oprichting van Notarisdossier in 2009 heb opgedaan zie ik steeds nieuwe mogelijkheden om onze klanten verder te helpen: nu en in de toekomst.

Marleen Achterstraat-Hooijer

Manager customer care & sales

06 - 3807 0670

marleen@notarisdossier.nl

Ik ben verantwoordelijk voor alle commerciële zaken die betrekking hebben op ons bedrijf. Samen met mijn teams zorg ik voor zowel de optimale klantbeleving als voor het aansluiten van nieuwe klanten. Sinds 2015 werk ik bij Notarisdossier en door mijn ervaring ken ik veel best practices waarmee ik mijn team en onze klanten help en adviseer.

Mijn aanpak is persoonlijk en doelgericht, samenwerking staat voorop. Aan het eind van de dag ben ik blij als mijn teams én onze klanten dat ook zijn.

Ik geniet van koken, tuinieren en tijd doorbrengen met vrienden.

Martijn van Aalst

Software developer

030 - 8200 993

martijn@notarisdossier.nl

Sinds 2014 werk ik als ontwikkelaar bij Notarisdossier. Ik houd me vooral bezig met de grote projecten. Het uitdenken van nieuwe functionaliteit en dit samen met de klant bespreken vind ik het leukst aan mijn baan. Samen maken we Notarisdossier beter.

In mijn vrije tijd sport ik veel en ik vind het belangrijk om regelmatig met vrienden af te spreken.

Deborah Terlouw

Customer care medewerker

030 - 8200 993

ondersteuning@dirict.nl

Bij Notarisdossier houd ik me bezig met alle interne zaken en met support. Als je ons belt krijg je vaak mij aan de telefoon. Het grootste gedeelte van mijn werkdag ben ik bezig met het helpen van onze klanten. Van het beantwoorden van gebruikersvragen tot het uitleggen van nieuwe functionaliteiten, ik help je graag.

Ook geef ik online training aan nieuwe medewerkers en maak ik modellen.

In mijn vrije tijd ga ik graag gezellig wat drinken of ergens een hapje eten met vrienden maar ik houd er ook van om in de buitenlucht te zijn.

Xezal Ercan

Customer care medewerker

030 - 8200 993

ondersteuning@dirict.nl

Als customer care- en projectmedewerker draag ik zorg voor de optimale klantenbeleving. Ik hou me dagelijks bezig met support, het coördineren van nieuwe projecten en de begeleiding van nieuwe klanten bij de overstap naar Notarisdossier. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het werk gevarieerd, leuk en uitdagend.
Klantenrelaties opbouwen, coördineren en tevreden klanten geven mij energie en inspiratie.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om uit eten te gaan een boek te lezen of een leuke film te kijken. Ook reis ik graag en bezoek ik regelmatig een ijshockeywedstrijd.

Mark van Kreuningen

Software developer

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Als software developer is het mijn taak om Notarisdossier te blijven vernieuwen, verbeteren en uit te breiden. Ik leer elke dag weer iets nieuws, dit verwerk ik dan weer in Notarisdossier. Daarnaast zorg ik ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid verbetert en dat de beveiliging hoog blijft.

In mijn vrije tijd ga ik graag ergens uit eten, wat drinken of een activiteit doen met vrienden/familie.

Thomas Jacobs

Software developer

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Mijn taak als software developer is om de gebruiksvriendelijkheid van Notarisdossier hoog te blijven houden. Daarnaast zorg ik ervoor dat het design ervan aantrekkelijk is. Ook werk ik aan de verbetering van de toegankelijkheid en zorg ik dat Notarisdossier te allen tijde up-to-date blijft.

In mijn vrije tijd korfbal ik graag, hou ik ervan om een serie of film te kijken, muziek te luisteren en met vrienden af te spreken om een game te spelen.

Otto Casteleijn

Product manager

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Ik ben verantwoordelijk voor de productvisie en roadmap van Notarisdossier. Als product manager weeg ik de verschillende belangen tegen elkaar af om tot een duidelijke koers voor ons product te komen. Daarbij ga ik liefst af op objectieve data gecombineerd met directe gebruikersfeedback. Hierbij helpen zowel mijn juridische achtergrond als eerdere productmanagementervaring. Ik ben altijd benieuwd naar ervaringen met Notarisdossier, en maak graag tijd om deze te bespreken.

Sherwin Sheybani

Technisch support medewerker

030 - 8200 993

sherwin@notarisdossier.nl

Bij Notarisdossier ga ik alle technische vragen en aspecten afhandelen. Als er meer onderzoek nodig is pak ik de vraag op. Ook ga ik ondersteunen bij de technische uitrol van nieuwe functionaliteiten en begeleiden van de conversie. Ik ben de schakel tussen systeembeheer, onze klanten en Notarisdossier. Daarnaast zal ik ook de telefoon opnemen als de eerste lijn al in gesprek is.

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag.

Nieuwe collega

Customer care medewerker

030 - 8200 993

ondersteuning@dirict.nl

Word jij deze nieuwe collega?

Dennis Brinkman

Consultant

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Ik word momenteel opgeleid tot een van de consultants van Notarisdossier. Samen met Lucas bezoek ik de komende tijd bestaande en nieuwe klanten om de software goed te leren kennen. Ik werk al een aantal jaren als consultant voor Van Brug en ik mag mijn kennis uitbreiden met de software van Notarisdossier. Wellicht komen we elkaar binnenkort tegen!

Lucas Coveen

Consultant

06 - 5151 9678

lucas@notarisdossier.nl

Ik geef kantoren onder andere training en advies over hoe zij zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Ik kan goed luisteren en dat helpt om te begrijpen hoe een kantoor werkt, wat de processen zijn, waar een kantoor uiteindelijk naartoe wil en hoe ik daarbij kan helpen. Naast trainingen begeleid ik nieuwe kantoren die met onze software gaan werken. Het geeft mij energie om na een implementatietraject of trainingsdag blije gezichten te zien en te weten dat het kantoor weer een beetje “beter” kan werken.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om lekker te borrelen met vrienden. In Apeldoorn zit ik bij de vrijwillige brandweer om zo ook mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Martin Vennema

Consultant

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Ik geef trainingen en begeleid kantoren bij de soepele overstap naar Notarisdossier. Mijn doel is om na een werkdag de medewerkers ‘softwareslimmer’ te hebben gemaakt zodat ze nog efficiënter en plezieriger kunnen werken. Van de klantcontacten en het kunnen helpen de software beter te gebruiken krijg ik energie.

Na ruim 15 jaar als klerk te hebben gewerkt ben ik alweer 12,5 jaar werkzaam als consultant bij Van Brug. Van mijn ervaring in het notariaat heb ik bijna iedere dag nog profijt!

Diana Oosterhoff

Planner

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Voor zowel Van Brug als Notarisdossier verzorg ik de planning. Ik zorg dat de trainingsdagen worden gepland. Dus als je een trainingsdag afneemt neem ik contact met je op voor de datum!

Mariëlle Capel

HR-consultant

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Ik ben voor zowel Notarisdossier als Van Brug verantwoordelijk voor alles omtrent mijn collega’s: van indiensttreding tot uitdiensttreding en alles wat daar tussen zit. Ik krijg energie van blije, tevreden collega’s die op hun plek zitten en het beste uit zichzelf en daarmee ook uit Notarisdossier en onze klanten halen. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij.

In mijn vrije tijd borrel ik graag met vrienden en wandel ik regelmatig om nieuwe, mooie plekjes in Nederland te ontdekken en te genieten van de omgeving.

Sandra van Nassau

Modellenbeheerder

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Voor Notarisdossier en Van Brug onderhoud ik de hypotheekmodellen. Ik verwerk wekelijks de wijzigingen vanuit de KNB en zorg ervoor dat de modellen zo efficiënt mogelijk gebruikt worden.

Erik van Dalen

Security officer

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Ik ben voor zowel Notarisdossier als Van Brug verantwoordelijk voor alles wat met veiligheid te maken heeft. Zo zorg ik voor de ISO certificeringen en de beveiliging in onze omgevingen. Wekelijks houd ik onze collega’s op de hoogte van eventuele veranderingen in de securitywereld en deel ik een filmpje of verhaal om hen scherp te houden.

Chris Nugteren

Managing director

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Ik ben eindverantwoordelijk voor Notarisdossier en Van Brug waarbij ik actief ben op zowel procesmatig als persoonlijk vlak. Ik vind het belangrijk dat ik persoonlijke aandacht heb voor alle medewerkers. Mijn doel is ons bedrijf gezond te houden maar bovenal dat collega’s doen waar ze goed in zijn. Blije medewerkers zorgt voor blije klanten en dat is waar we voor gaan.

In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken, tennissen en skiën en breng ik tijd door met mijn vriendin en zoontje.

Kari Stormink

Marketing- & communicatieprofessional

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Voor Notarisdossier en Van Brug Software doe ik de marketing en communicatie. Het is een brede functie waarin ik me bezighoud met onder andere het ontwerpen van materialen, het opstellen van teksten, de communicatie rondom evenementen en het neerzetten van (online) communicatie via onze verschillende kanalen. Deze diversiteit houdt mij scherp.

In mijn vrije tijd volleybal ik graag en doe ik vrijwilligerswerk binnen verschillende organisaties. Ik rij op mooie dagen motor, snowboard in de winterperiode en hou ervan om lekker te eten en drinken met vrienden en familie.

Jouw naam hier?

Solliciteer!

030 - 8200 993

info@notarisdossier.nl

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en lijkt werken bij Notarisdossier jou leuk? Kijk op onze vacature pagina en solliciteer!