Samenwerking staat voorop

  • Klantgericht
  • Digitaal werken
  • Efficiënt

  • Klantgericht
  • Digitaal werken
  • Efficiënt
Notarisdossier kleurenbalk

Onze relaties

Samenwerking

Notarisdossier is ontstaan vanuit een samenwerking met een aantal notariskantoren. Sommige kantoren werken al meer dan 8 jaar met onze software. Vooral de laatste jaren is het hard gegaan. Elke dag wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van Notarisdossier om zo de beste software voor het notariaat te maken.

Wensenstemmer

Notarisdossier wordt in samenwerking met gebruikers steeds verder ontwikkelt. Onze gebruikers leveren input door wensen in te sturen of door te geven. Op basis daarvan wordt de Wensenstemmer gevuld. Elk kwartaal worden er 5 wensen op gezet waarvan er 2 worden gerealiseerd. Meeste stemmen gelden!

Zomer_line

Zomer Notariaat

Als één van de eerste kantoren zijn de medewerkers van Zomer notariaat gestart met Notarisdossier. Zij hebben ervaren hoe de ontwikkeling van Notarisdossier is gegaan en nog steeds door gaat. Wat zij fijn vinden is dat er bijna altijd ‘ja’ gezegd wordt op vragen of wensen. Daarnaast vinden zij het prettig dat de beheerders zelf aan de knoppen kunnen zitten. Instellingen zelf beheren maakt dat de software steeds nauwkeuriger aansluit bij de processen van het kantoor. Klanten van het kantoor ervaren het Online Dossier als zeer prettig. Medewerkers merken het verschil doordat het communicatieproces sneller en makkelijker gaat.

VDB Advocaten Notarissen

VDB Notarissen gebruikt Notarisdossier inmiddels een aantal jaar naar volle tevredenheid. Een belangrijk beslispunt destijds om over te stappen van hun huidige software was de gebruikservaring van Notarisdossier. Dit sloot het beste aan bij hun wensen. Door hun strategische samenwerking met Witlox Van den Boomen, werkt VDB Notarissen met verschillende andere softwareprogramma's. Door het open platform van Notarisdossier is het koppelen eenvoudig. Technisch, operationeel en strategisch sluit het goed aan. Gezamenlijk ontwikkelen is een groot pluspunt voor zowel VDB als voor Notarisdossier. "Door de input van gebruikers wordt een software systeem alleen maar beter." – notaris Marco Haanappel.

VDB_line
De-rivieren_line

De Rivieren Notarissen

"We hadden 5 jaar eerder met Notarisdossier moeten beginnen"

De eerste contacten tussen De Rivieren Notarissen en Dirict zijn zo’n 7 jaar geleden ontstaan. Daarna zijn De Rivieren Notarissen en Dirict elkaar niet meer uit het oog verloren. "Nadat de Offertemodule op een prima wijze voorzag in onze bedrijfsbehoefte, 'vielen' wij ook voor hun totale notariële pakket: Notarisdossier!" Aan het woord is Ankie de Kort, kantoormanager bij De Rivieren Notarissen. Lees verder

Krans Notarissen

Krans Notarissen Netwerk Notarissen in Haarlem heeft Notarisdossier geïmplementeerd voor alle rechtsgebieden. Door klanten toegang te geven via het Online Dossier zorgen ze voor een efficiënter communicatieproces. De medewerkers zijn actief aan de slag gegaan met het inrichten van sjablonen om hun eigen werk te optimaliseren. Klanten worden opgenomen in doelgroepen zodat deze later teruggevonden kunnen worden. Een belangrijk nieuwbouwproject kan na een paar jaar geselecteerd worden om nogmaals contact op te nemen.

Krans_line
Mathijsen-weijs_line

Mathijsen & Weijs

Mathijsen & Weijs, een gezellig notariskantoor in Venray, is één van de eerste kantoren geweest die aansloot bij de Vereniging Internetnotariaat. Deze vereniging van notariskantoren heeft zelf software ontwikkeld om via hun websites digitaal te communiceren met klanten. In 2011 is de software overgenomen door Dirict en geïntegreerd in Notarisdossier. Mathijsen & Weijs heeft in de eerste jaren vooral gebruik gemaakt van de Offertemodule en de Relatiebeheermodule. Lees verder

Zaqelijk

ZAQELIJK

Als eerste niet notariskantoor zijn wij gestart met Notarisdossier. Na een uitgebreide periode te zoeken naar een passend CRM systeem kwamen wij (via de Rivieren Notarissen) uit bij Notarisdossier.

Alhoewel het geen 100% match is, matcht Notarisdossier voor meer dan 90% bij onze activiteiten. Net zoals bij de werkzaamheden van een Notaris zijn onze werkzaamheden als intermediair voor zakelijke financieringen vaak transactie gericht.  Het eenvoudig en juist kunnen opvoeren van relaties, het gebruik van het onlinedossier, het gemak en het hoge veiligheidsniveau hebben ons overtuigd.
Daarnaast zorgt de workflow voor uniformiteit en is de kans op fouten maken kleiner. Ook niet geheel onbelangrijk is dat de medewerkers aardig, toegankelijk en deskundig zijn.

Wij werken samen met onze klanten aan de toekomst!
Bel voor een vrijblijvende kennismaking.