Probably the best software in the world!

  • Anytime
  • Anyplace
  • Anywhere

  • Anytime
  • Anyplace
  • Anywhere
Notarisdossier kleurenbalk

Het digitale dossier.
Voor cliënt en kantoor.
Overal. Op elk moment. Altijd bereikbaar.

Digitaal werken

Notarisdossier is de meest efficiënte en moderne software van Nederland. Digitaal werken levert tijd en dus geld op. Intuïtief, overal beschikbaar, flexibel en overzichtelijk. Notarisdossier is de software waarmee je de toekomst in huis hebt. Het digitale dossier wordt ondersteund door de actieve Workflow module. Een kantoor dat met Notarisdossier werkt heeft meer overzicht, meer inzicht en is daardoor meer in balans.

Totaal oplossing

Gebruik maken van innovatie zonder in te leveren op functionaliteit, dat zijn de kernwaarden van Notarisdossier. We hebben nagedacht en met verschillende notariskantoren gesproken over het werkproces, wat heeft een notaris echt nodig om meer te doen in minder tijd? Door deze punten in kaart te brengen hebben we een efficiënt werkproces ontwikkeld waardoor er meer tijd over blijft voor de klant in plaats van het vastleggen van dossiers.

Onze software

Notarisdossier richt zich, naast het ondersteunen van de reguliere werkzaamheden, op het cliëntproces. Hoe krijg je de cliënt zo tevreden dat ze jouw kantoor aanbevelen bij anderen? Hoe zorg je ervoor dat de cliënt terugkomt voor zijn of haar volgende akte? Notarisdossier is meer dan alleen de software, net zoals de notaris meer is dan alleen de akte. Het gebruik van Notarisdossier zorgt voor meer rust en meer tijd om dit te realiseren.

Onze topper: Workflow - volledig geïntegreerd

Papieren dossierlijsten zijn verleden tijd met Notarisdossier. Door per dossier een workflow in te stellen helpt Notarisdossier je herinneren aan je taken van die dag of week. In één overzicht zie je wat er per dossier moet gebeuren en je krijgt een melding als de deadline nadert.

Altijd bereikbaar met het Online Dossier

In het Online Dossier heeft de cliënt inzicht in zijn of haar dossier(s). Ook makelaars, adviseurs en andere verwijzers krijgen toegang tot dossiers waar zij bij betrokken zijn. Zo hebben zij altijd een actueel overzicht van de dossiers die op dat moment bij jouw kantoor lopen. Je cliënten kunnen tijdens én na de periode dat hun dossier loopt, alle correspondentie, afrekeningen, concepten en digitale afschriften eenvoudig raadplegen. Kantoren die met ons Online Dossier werken omschrijven dit als een marketing instrument voor hun kantoor.

kleurbalk

Uitgelicht: een aantal modules van Notarisdossier

Workflow

Met Workflow geintegreerd in Notarisdossier is elk dossier digitaal in te plannen. Taken en akties worden bij de medewerkers ingepland. Digitale procedurelijsten zorgen voor rust en overzicht.

Notarisdossier - workflow
Notarisdossier - Relatiebeheer

Relatiebeheer

De module Relatiebeheer maakt het mogelijk het bestaande klantenbestand te filteren. Het omvangrijke klantenbestand maak je inzichtelijk door de gewenste klanten in een doelgroep te plaatsen óf door bijvoorbeeld te zoeken op alle testamentdossiers van vijf jaar geleden.

SEPA en iDEAL

Met onze Automatische betaalbestanden betaal je in één keer alle bedragen van de nota. Het invullen van betalingsgegevens bij de bank vervalt hierdoor, van invoer naar controle!

Met iDEAL stuur je de cliënt een betaalverzoek, deze betalen zij makkelijk en snel via hun Online Dossier. De betaling wordt automatisch op de juiste manier verwerkt in de boekhouding.

Notarisdossier - SEPA en iDeal
Notarisdossier - offertes

Offertes en opdrachtbevestigingen

Een nette offerte in je eigen huisstijl geeft een professionele indruk. Als modern notariskantoor stuur je snel en overzichtelijk offertes met de Offertemodule. Klanten accepteren de offerte door één druk op de knop waarna je als kantoor een melding krijgt van de geaccepteerde offerte. Daarnaast is er een handig overzicht van het aantal verstuurde, geaccepteerde en openstaande offertes.

Digitale vragenlijsten

Met de Vragenlijsten vraag je digitaal informatie van (toekomstige) klanten uit. Doordat deze vragenlijst in het Online Dossier van de cliënt staat delen zij snel de gegevens met jullie. De reactietijd op deze vragenlijsten is kort!

digitalenvragenlijsten_notaris_online_software
Notarisdossier - management informatie

Managementinformatie

Door de verschillende rapportages heb je meer inzicht in onder andere dossiers, looptijd, nota’s en debiteuren. Of een combinatie van alles!

Tijdschrijven

Direct inzicht in de geschreven tijd op een dossier in combinatie met een afgesproken budget of een offerte. Direct een declaratie maken op basis van geschreven uren. De geschreven tijd kan als bijlage bij een declaratie gevoegd worden. Tijdschrijven kan met een stopwatch of handmatig.

Notarisdossier - tijdschrijven

Wil je weten hoe jouw medewerkers tijd kunnen besparen?
Bel voor een vrijblijvende kennismaking!