Innovatieve software voor alle notariskantoren in Nederland

  • Anytime
  • Anyplace
  • Anywhere

  • Anytime
  • Anyplace
  • Anywhere
Notarisdossier kleurenbalk

Digitaal en online werken, voor cliënt en notariskantoor.
Overal, op elk moment en altijd bereikbaar.

Digitaal werken

Notarisdossier is innovatieve en moderne software voor alle notariskantoren in Nederland. Digitaal werken levert tijd en daarmee geld op. Intuïtief, overal beschikbaar, flexibel en overzichtelijk. Notarisdossier is de software waarmee je de toekomst in huis hebt. Het digitale dossier wordt ondersteund door de actieve Workflow module. Een kantoor dat met Notarisdossier werkt heeft meer overzicht, meer inzicht en is daardoor meer in balans.

Totaaloplossing

Gebruik maken van innovatie zonder in te leveren op functionaliteit, dat zijn de kernwaarden van Notarisdossier. We hebben samen met verschillende notariskantoren gesproken over het werkproces, wat heeft een notaris echt nodig om meer te doen in minder tijd? Door deze punten in kaart te brengen hebben we een efficiënt werkproces ontwikkeld waardoor er meer tijd over blijft voor de klant in plaats van het vastleggen van dossiers.

Onze notariële software oplossing

Notarisdossier richt zich, naast het ondersteunen van de dagelijkse werkzaamheden, op het cliëntproces en op de toekomst van het notariaat. Notarisdossier is meer dan alleen de software, net zoals de notaris meer is dan alleen de akte. Het gebruik van Notarisdossier zorgt voor meer rust en meer tijd om je op belangrijke zaken te richten.

Workflow - volledig geïntegreerde procedurelijsten

Papieren dossierlijsten zijn verleden tijd met Notarisdossier. Workflow is een digitale procedurelijst met automatische herinneringen aan deadlines en taken. Hierdoor kan het hele kantoor efficiënter werken omdat duidelijk is wat de status van elk dossier, onafhankelijk van waar je werkt. Daarnaast zorgt het voor meer uniformiteit en kwalitatief beter werk. In één overzicht zie je wat er per dossier moet gebeuren en je krijgt een melding als de deadline nadert.

Altijd bereikbaar met het Online Dossier

In het Online Dossier heeft de cliënt inzicht in zijn of haar dossier(s). Ook makelaars, adviseurs en andere verwijzers krijgen toegang tot dossiers waar zij bij betrokken zijn. Je cliënten kunnen tijdens én na de periode dat hun dossier loopt alle correspondentie, afrekeningen, concepten en digitale afschriften eenvoudig raadplegen. Kantoren die met ons Online Dossier werken omschrijven dit als een marketinginstrument voor hun kantoor.

kleurbalk

Uitgelicht: een aantal functionaliteiten van Notarisdossier

Workflow

Met Workflow geïntegreerd in Notarisdossier is elk dossier inzichtelijk, waar je ook werkt. Taken worden bij de medewerkers ingepland en vink je af wanneer voltooit. Digitale procedurelijsten zorgen voor rust en overzicht.

Notarisdossier - workflow
Notarisdossier - Relatiebeheer

Relatiebeheer

Met Relatiebeheer filter je het bestaande klantenbestand. Het omvangrijke klantenbestand maak je inzichtelijk door klanten in een doelgroep te plaatsen óf door bijvoorbeeld te zoeken op alle testateurs van vijf jaar geleden.

SEPA en iDEAL

Met de Automatische betaalbestanden betaal je in één keer alle bedragen van de nota. Het invullen van betalingsgegevens bij de bank is niet meer nodig, van invoer naar controle!

Met iDEAL stuur je de cliënt een betaalverzoek, deze betalen zij makkelijk en snel via hun Online Dossier. Uit onderzoek blijkt dat men 30% sneller betaalt met het betaalverzoek. De betaling wordt automatisch verwerkt in de boekhouding dus ook de boekhouder profiteert van iDEAL.

Notarisdossier - SEPA en iDeal
Notarisdossier - offertes

Offerte

Een nette offerte in je eigen huisstijl geeft een professionele indruk. Met offerte- en mailsjablonen maak je snel een persoonlijke offerte. Daarnaast is een handig overzicht aanwezig van het aantal verstuurde, geaccepteerde, openstaande en verlopen offertes.

Digitale vragenlijsten

Met de digitale vragenlijsten vraag je informatie van (toekomstige) cliënten uit. De vragenlijsten worden vaak voor onroerend goed dossiers gebruikt maar kan ook heel handig zijn voorafgaand aan een bespreking van het testament. Zet de cliënt vast aan het denken over de mogelijkheden die zij kunnen regelen. De reactietijd op deze vragenlijsten is kort!

digitalenvragenlijsten_notaris_online_software
Notarisdossier - management informatie

Managementinformatie

Door de verschillende rapportages heb je meer inzicht in dossiers, looptijd, nota’s en debiteuren. Door de uitbreiding met PowerBI kan je eigen overzichten maken waardoor je inzicht krijgt in je bedrijfsvoering en winstgevendheid. Bespreek deze overzichten per kwartaal met de behandelaren om hen te betrekken bij jouw onderneming.

Tijdschrijven

Tijdschrijven met een timer of laat Notarisdossier de door jou besteedde tijd uitrekenen. Als je de uitgegeven offerte aan het dossier koppelt schrijf je de uren tegenover het besproken honorarium waardoor je inzicht krijgt in de winstgevendheid van een dossier. Maak de declaratie op basis van uren en stuur een bijlage met de geschreven tijd bij de declaratie.

Notarisdossier - tijdschrijven

Wil je weten hoe jouw medewerkers tijd kunnen besparen?
Bel voor een vrijblijvende kennismaking!