Ons team: Enthousiast en deskundig

  • Persoonlijk
  • Deskundig
  • Meedenkend

  • Persoonlijk
  • Deskundig
  • Meedenkend
Notarisdossier kleurenbalk

Over ons

Een team van enthousiaste collega’s staat voor elke gebruiker klaar om te helpen of advies te geven. Dat doen we telefonisch, op locatie of via Teamviewer. Altijd persoonlijk en vertrouwd. Er is geen keuzemenu maar je krijgt direct een medewerker aan de telefoon. We kennen alle kantoren en de meeste medewerkers persoonlijk.

jacky

In de afgelopen twintig jaar heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd in met name de zakelijke dienstverlening en in de IT. Ik heb altijd gewerkt op het snijvlak tussen marketing, communicatie en sales en binnen Dirict richt ik me op de management taken. Ik vind het belangrijk om ‘de mens’ centraal te stellen. Daarnaast is het naar mijn idee ook belangrijk om extern gericht te zijn én daarbij oog te houden voor de interne organisatie. 

Persoonlijk ben ik enthousiast, initiatiefrijk en zakelijk creatief. Ik houd van werken, maar ik houd ook erg van buiten zijn. Ik woon aan de rand van een dorp samen met mijn partner en mijn twee prachtige dochters. Daar geniet ik enorm van.

marleen

Elk notariskantoor is en werkt anders en juist dat maakt mijn werk leuk. Samen met kantoren bekijk ik hoe Notarisdossier het beste ingezet kan worden zodat het kantoor zijn eigen doelen kan halen. Dat kan zowel in het salestraject als na de start met Notarisdossier zijn. Door persoonlijk met elkaar om te gaan krijgt het contact een ontspannen sfeer wat onze samenwerking voor ons beide prettiger maakt!

Als ik vrij ben kook ik graag uitgebreid of ben ik in de tuin te vinden.

niels

Binnen Dirict houd ik me bezig met de technische kant van onze software. Dit omvat bijvoorbeeld de beveiliging van vertrouwelijke informatie, het koppelen van verschillende registers zoals het CDR en BRP, en het ontwerpen van flexibele software.

Ik heb Informatica gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. De hoge eisen die het notariaat stelt aan garanderen van continuïteit en het waarborgen van privacy maakt het een interessant werkgebied op het snijvlak van techniek en juridische dienstverlening.

martijn

Martijn

030 - 8200 993 martijn@dirict.nl

Sinds 2014 werk ik als ontwikkelaar bij Dirict. Ik houd me vooral bezig met de financiële kant van Notarisdossier. Het maken van de koppeling tussen Notarisdossier en Twinfield is een hele uitdaging geweest, maar dat motiveerde mij om verder te denken. Het proces van de boekhouder en de medewerkers van een notariskantoor vergemakkelijken is mijn doel.

In mijn vrije tijd sport ik veel en ik vind het belangrijk om regelmatig met vrienden af te spreken.

deborah

Deborah

030 - 8200 993 deborah@dirict.nl

Aankomende jaren volg ik de opleiding Management en Directiesecretaresse. Naast mijn opleiding werk ik 4 dagen per week bij Dirict. Ik voer verschillende werkzaamheden uit die bij de opleiding behoren. Voordat ik bij Dirict ben gaan werken heb ik anderhalf jaar bij een ICT-bedrijf gewerkt als receptioniste, dit deed ik in combinatie met de opleiding Receptie en Secretarieel.

In mijn vrije tijd ga ik graag gezellig wat drinken of ergens een hapje eten met vrienden maar ik houd er ook van om in de buitenlucht te zijn.

jerry

Jerry

030 - 8200 993 jerry@dirict.nl

In 2018 tijdens mijn studie ben ik gestart als ontwikkelaar bij Dirict. Hier ben ik begonnen met het verder ontwikkelen van Notarisdossier. Voor deze hbo-opleiding ben ik werkzaam geweest als systeem- en netwerkbeheerder. Omdat ik beide kanten van het proces ken, kan ik dus goed schakelen tussen onze ontwikkelaars, consultants en de systeembeheerders om zo de processen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

In mijn vrije tijd breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn zoontje en ben ik veel bezig met motorrijden en dansen.

jeroen

Jeroen

030 - 8200 993 jeroen@dirict.nl

In 2018 mocht ik van mijn toenmalige werkgever een jaar lang in het buitenland werken en tegelijkertijd reisde ik met een internationale groep van 50 mensen. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik eraan toe was om nieuwe dingen te leren. Het is een uitdaging om Notarisdossier verder te ontwikkelen naar de behoeften van de klanten en ervoor te zorgen dat de software ook over 10 jaar nog sterk en stabiel is.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden, ontdek ik nieuwe koffietentjes, maak ik mijn appartement weer een beetje mooier, lees en fiets ik graag en maak ik vakantieplannen.

Weten hoe we jouw kantoor blij kunnen maken?
Bel voor een vrijblijvende kennismaking: