Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Sharing is caring

14 Feb, 2022

Het notariaat mag een nieuw record op zijn naam schrijven! In 2021 werd gezamenlijk meer dan 2 miljoen akten gepasseerd. Dit is het derde jaar op rij dat notarissen een recordaantal akten passeren.
Dat er meer akten gepasseerd zijn betekent tegelijkertijd extra inspanning van alle betrokken medewerkers. Want er is een duidelijk zichtbare ‘rode draad’ in het notariaat: drukte.
Dit zorgt voor een flinke uitdaging! Want hoe zorg jij er als notaris voor dat je niet alleen al je aktes kunt verwerken, maar dat ook je medewerkers blij en tevreden blijven? En dat je de aandacht voor je klanten hebt die je wilt?

De akte als onderdeel van een groter geheel
Als notariskantoor lever je veel meer dan alleen de akte. Neem jij de tijd om jezelf de vraag stellen: hoe werken wij nu als kantoor? Is iedere afdeling afzonderlijk bezig of valt alles in elkaar? En hoe doen we dat dan?
Iedereen in de organisatie is een radar die op het juiste moment in elkaar moet grijpen met de volgende radar om weer een stap verder te komen en zo een goed eindproduct te leveren.
Kantoren die Workflow gebruiken ervaren iedere dag het gemak en de zekerheid dat taken niet uit het oog verloren raken, iedere betrokkene bij het dossier kan zien welke radar aan de beurt is. En wanneer een collega bijvoorbeeld door ziekte uitvalt kan iemand een taak gelijk overnemen. Zo blijft het proces en de radars intact.

Sharing is caring : maak het elkaar gemakkelijk
Een goede combinatie van systemen is fundamenteel om te zorgen dat alle radars in elkaar passen. Functionaliteiten als e-mail en online meetings zijn niet meer weg te denken. En misschien staan jouw documenten wel ‘ergens in de cloud’. Je wilt er immers op kunnen vertrouwen dat jij en je medewerkers op een veilige manier bij vertrouwelijke documenten kunnen.

Een nieuwe manier van werken en makkelijk te gebruiken oplossing is SharePoint. Je kunt werken met laptops, het voldoet aan alle veiligheidseisen en je hoeft niet meer met je persoonlijke e-mailaccount inloggen als je een Teams videomeeting wilt opzetten. En waar je ook bent: je hebt veilig toegang tot al je documenten.

Doordat je gemakkelijker toegang hebt tot informatie en deze sneller met elkaar kunt delen, werk je slimmer en efficiënter. En dat zorgt dat de radars beter op elkaar aansluiten en maak je samenwerken gemakkelijker.

In verbinding blijven
We weten hoe belangrijk het is dat systemen je helpen om slim en zorgeloos te kunnen werken. Notarisdossier biedt nu de koppeling met SharePoint, waardoor we jouw kantoor helpen makkelijker te werken.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op door bovenaan deze pagina op ‘contact’ te klikken, we komen graag vrijblijvend langs.