Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Weet jij wie je belt?

14 Feb, 2022

Valentijnsdag, op deze dag kan een anoniem bericht krijgen best spannend zijn. Op alle andere dagen is het een uitkomst als je precies weet met wie je spreekt.

WAT IS UW DOSSIERNUMMER?
Als een klant belt, wil je snel en goed kunnen helpen. Niets is dan vervelender eerst nog te moeten vragen naar de naam of het dossiernummer. Zeker wanneer je iemand niet goed verstaat. Dat kost tijd en maakt het gesprek onpersoonlijk. Dat kan anders!

KLANTGERICHTER EN PERSOONLIJKER MET VOIP
Met de VoIP-telefoniekoppeling in Notarisdossier werk je klantgerichter én persoonlijker. Zodra de telefoon gaat, zie je in één oogopslag wie er belt. Nog voordat je hebt opgenomen, heb jij al het juiste dossier geopend. Handig toch?

GEMAKKELIJKER EN LEUKER
VoIP is één van de koppelingen die jouw leven als notaris makkelijker maken. Voor de telefoniste maken we het leuker, mensen voelen zich namelijk echt gekend door jouw kantoor als jij zonder om het dossiernummer te vragen waar ze over bellen.

Wil je ook gebruik maken van onze telefonie integratie? Neem contact op met Marcoen Verrest via marcoen@dirict.nl of 06 4320 0704 voor meer informatie.