Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Slim werken doen we samen

14 Feb, 2022

Een van onze quotes is “Slim werken doen we samen”. En dit zeggen we niet zomaar. Samen met onze klanten hebben we Notarisdossier uitgebouwd tot het volledige systeem dat het nu is. Daar zijn we trots op! Uiteraard stoppen we niet met ontwikkelen. Al bijna 100 notariskantoren vertrouwen dagelijks op ons systeem. Wat gaan wij de komende tijd ontwikkelen om onze klanten verder te helpen?

Verleden
We hebben samen met verschillende notariskantoren gesproken over hun werkproces. Wat heeft een notaris echt nodig om meer te doen in minder tijd? Door deze punten in kaart te brengen hebben we een efficiënt proces ontwikkeld waardoor er meer tijd over blijft voor de cliënt in plaats van het vastleggen van dossiers. Door bijvoorbeeld een integratie met PowerBI heb je inzicht in je cijfers, met de telefonie-integratie heb je direct het juiste dossier of cliëntkaart voor je en met Workflow zet je jouw proces, met taken en deadlines, in een simpel overzicht.

Heden
Op dit moment zijn we in de afrondende fase van de Office 365 agenda-integratie. Maak de afspraak vanuit Notarisdossier en deze verschijnt automatisch in de agenda van de notaris. Andersom kun je vanuit de agenda doorklikken naar het dossier. Dit was een veel gevraagde wens van klanten waarmee wij werkprocessen eenvoudiger maken en zorgen voor minder fouten.
Daarnaast gaan we dit jaar het Online Dossier herontwikkelen. Deze functionaliteit bestaat inmiddels 10 jaar en heeft een update nodig. We zorgen ervoor dat je meer opties kunt toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan notificaties naar de cliënt, klaarzetten van taken voor de cliënt en accorderen van concepten. Cliënten ervaren het Online Dossier als zeer gebruiksvriendelijk maar het is tijd voor een modernere en nog makkelijkere versie. Tijdens onze relatiebeheerbezoeken gaan we dit met onze klanten verifiëren!

Toekomst
Een ander thema is automatiseren van taken. Hoe makkelijk zou het zijn als een dossier automatisch wordt aangemaakt op basis van een koopovereenkomst! Inclusief het koppelen van partijen, objecten en het uitvoeren van recherches. De zaken worden complexer en cliënten verwachten snel reactie. De taken die de computer voor je kan doen zorgen dat je je kunt focussen op inhoudelijke zaken. Dit jaar willen we vier taken automatiseren. We weten nog niet hoe dit eruit gaat zien of welke taken dat zijn, maar dat het voor makkelijker werken gaat zorgen is zeker.
We gebruiken graag ons technisch inzicht en kennis van het notariaat in combinatie met de mensen die de functionaliteit daadwerkelijk gaan gebruiken; onze klanten.

Wensenstemmer
Niet te vergeten onze wensenstemmer! Een keer per kwartaal wordt een lijst met 5 wensen gecommuniceerd met al onze 1.300 gebruikers. Iedere gebruiker mag stemmen op een wens en de top 2 wordt op kortte termijn gerealiseerd. Zo heeft iedereen invloed op de ontwikkeling van Notarisdossier.

Klinkt goed, een leverancier die je daadwerkelijk betrekt bij de ontwikkelingen? Ook als je Notarisdossier nog niet gebruik mag je met ons meedenken en horen we graag jouw ideeën. Neem contact met ons op via tabblad ‘Contact’ bovenaan deze pagina.