Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

VDB Notarissen innoveert met Artificial Intelligence

4 Sep, 2023

Met de introductie van onze NotarisAI schrijfassistent hebben we in VDB Notarissen een uitstekende partner gevonden om AI in het notariaat te introduceren. Lees hieronder het statement van Marco Haanappel, notaris bij VDB Notarissen

 

We zijn blij te kunnen melden dat VDB Notarissen (zowel binnen de secties ondernemingsrecht, vastgoed als estate planning) een samenwerking aangaat met Notarisdossier om de mogelijkheden van AI in het werk van de notaris te verkennen. Hierbij krijgt VDB Notarissen in een vroeg stadium toegang tot de experimentele AI features die Notarisdossier bouwt. Met AI willen wij het werk voor onze medewerkers leuker en efficiënter maken, wat leidt tot kostenbesparing voor onze cliënten. Tegelijkertijd levert dit Notarisdossier de feedback op die nodig is om de AI features door te ontwikkelen.

Het integreren van AI-technologieën in onze werkprocessen biedt een scala aan mogelijkheden om kwaliteit, service en snelheid te vergroten, terwijl wij tegelijkertijd de notariële kernwaarden (waaronder privacy) handhaven. In lijn met onze kantoorprincipes – proactief, innovatief en met een multidisciplinair karakter – streven wij ernaar om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze cliënten optimaal te ondersteunen. 

Wij zijn van mening dat deze samenwerking met Notarisdossier ons in staat zal stellen om op maat gemaakte dienstverlening te ontwikkelen die specifiek is afgestemd op de behoeften van onze cliënten. Deze samenwerking benadrukt onze voortdurende inzet om voorop te lopen in de juridische sector, waarbij wij technologische innovaties omarmen en deze op een verantwoorde manier toepassen. Wij willen ervoor zorgen dat onze cliënten profiteren van de nieuwste ontwikkelingen en dat wij hen de hoogwaardige juridische diensten blijven leveren waar ze op kunnen vertrouwen.

Wij kijken uit naar de vruchtbare samenwerking met Notarisdossier en de mogelijkheden die AI-integraties ons bieden om onze cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

 

Gerelateerde nieuwsartikelen