Zien wat notarisdossier voor jouw workflow kan betekenen?

Notarisdossier - logo
De Rivieren Notarissen
Notarisdossier kleurenbalk

  • Minder fouten
  • Efficiënter werken
  • Een duidelijk proces

Samen met De Rivieren Notarissen nodigen we je uit voor de webinar Workflow in Notarisdossier

Gebruikers aan het woord

Tijdens de webinar vertellen Ankie de Kort (kantoormanager) en Debbie de Jong (HBO-jurist) van De Rivieren Netwerk Notarissen wat het hen oplevert in de praktijk! Daarnaast vertelt Marleen van Notarisdossier wat je met Workflow kan doen.

De Rivieren Notarissen

"Workflow biedt een duidelijk beeld van de stand van zaken, zowel intern als extern. Omdat de interne communicatie en de externe communicatie aan elkaar gekoppeld zijn, hoeft er maar één vinkje gezet te worden om zowel jezelf, je collega's als de cliënt de status in een dossier te laten zien. Kortom; makkelijk en heel efficiënt. Het is de leidraad in mijn werkzaamheden."

Wat is workflow?

Ieder notariskantoor is en werkt anders maar alle kantoren hebben standaard werkzaamheden. Workflow helpt je onthouden welke taken uitgevoerd moeten worden en de status van het dossier is voor iedereen digitaal inzichtelijk. Per kantoor kan je bepalen aan welke taken je herinnert wilt worden. Handig!

Hoe doe je dat dan?

Wat je hiervoor nodig hebt is een oplossing waarin je jouw unieke procedurelijsten digitaal kan inrichten. Het proces moet duidelijk zijn voor het hele kantoor zodat iedereen dezelfde werkwijze heeft. Daarmee zorg je voor een hoge kwaliteit van dienstverlening. Iedereen kan overal, dus ook thuis, zien wat de volgende stap is. Ankie de Kort en Debbie de Jong vertellen je in deze webinar hoe dit in de praktijk werkt.

Meld je aan en mis het niet!

Dinsdag 6 oktober
Van 14.30 tot 15.00 uur

Notarisdossier

  • Intuïtief
  • Innovatief
  • Integraties

Liever zelf contact opnemen?

Neem dan contact op met Marleen Achterstraat-Hooijer via
06 380 70 760 marleen@dirict.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn Dirict en wij maken Notarisdossier met de overtuiging dat de notaris meer is dan alleen die een akte. Wij zijn daarom ook meer dan alleen software leverancier, wij zijn je partner. De klantrelatie vinden we belangrijk en onze software en trainingen zijn daarop gebaseerd. We helpen kantoren die vooruit willen om op een andere en efficiënte manier met hun klanten om te gaan en te binden aan het kantoor. Wil je meer weten? Kijk op notarisdossier.nl.

Notarisdossier kleurenbalk
Jagerskade 17a, 3552 TL Utrecht
Notarisdossier is software van Dirict
© 2019 Dirict | Privacyverklaring