Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

Inspiratie

Branche
gerelateerd

Blogs

Nieuws

De Rivieren Notarissen

16 Dec, 2019

“We hadden 5 jaar eerder met Notarisdossier moeten beginnen!”

De eerste contacten tussen De Rivieren Notarissen en Dirict zijn zo’n 7 jaar geleden ontstaan. Daarna zijn De Rivieren Notarissen en Dirict elkaar niet meer uit het oog verloren. “Nadat de Offertemodule op een prima wijze voorzag in onze bedrijfsbehoefte, ‘vielen’ wij ook voor hun totale notariële pakket: Notarisdossier!” Aan het woord is Ankie de Kort, kantoormanager bij De Rivieren Notarissen.

Wat heeft jullie als kantoor bewogen Notarisdossier te gaan gebruiken?
“Automatisering bepaalt in grote mate waar wij als bedrijf staan. Met Notarisdossier is De Rivieren Notarissen beter in staat zich als dé juridisch adviseur te presenteren. Daar beleeft zowel de cliënt, die bewust kiest voor die kwaliteit, als onze medewerker veel plezier aan!”

Wat is volgens jullie de meerwaarde van Notarisdossier?
“Notarisdossier werkt voor zowel de cliënt als voor de notariële dienstverlener. De cliënt krijgt meer inzicht, betrokkenheid en veilige gegevensverwerking. En als notarieel dienstverlener beschikken wij over meer functionaliteiten en overzicht.”

Hoe is de overstap naar Notarisdossier verlopen?
“Heel goed! Natuurlijk vraagt dat om een goede voorbereiding.
Onze organisatie was al behoorlijk gestructureerd, maar Dirict heeft ons vervolgens via een kort en duidelijk gestructureerd traject nagenoeg naadloos thuisgebracht in Notarisdossier. Iedereen bij ons is er vol enthousiasme mee aan de slag gegaan. Nog dagelijks zien wij in Notarisdossier kansen en mogelijkheden naar beter!”

Wat is het mooiste pluspunt van de mensen van Dirict?
“Zij communiceren klantgericht en ze bouwen klantgericht.”

Is er ook iets dat net iets minder soepel verloopt? Een verbeterpuntje?
“Voor dit moment niet echt. Nou misschien dan op een punt: Ze hadden ons vijf jaar eerder over de streep moeten trekken (haha)!”

Ankie de Kort is kantoormanager van De Rivieren Notarissen – tien juristen, vijftien gekwalificeerde medewerkers. De Rivieren Notarissen heeft kantoren in Werkendam, Andel en Dussen.